Sztárok

Korda György Klárika miatt nem vesz részt a táncdalfesztiválon

Korda György szívesen gondol vissza a táncdalfesztiválokra, de egyetlen egy ilyen nosztalgiabulit sem vállalt el soha, most kiderül, miért.

Több táncdalfesztivál című és tematikájú nagy koncertet tartottak már neves előadókkal, a következő január 13-án lesz. Természetesen Korda György többször is a meghívottak között volt, ám sosem vett részt egy táncdalfesztiválos nosztalgiabulin sem. Most elárulta, miért.

„Figyelembe kell vennem, hogy van egy duettpartnerem: Balázs Klári. Mivel ő fiatalabb, ezeken a fesztiválokon még nem vett részt” – indokolta távolmaradását az énekes, egy másik nyomós érvvel kiegészítve. „Nem tisztem bírálni az előadások reklámkampányát, hosszú évek tapasztalatából mégis el merem mondani a véleményemet. Szerintem óriási hiba, hogy a plakáton hatalmas betűkkel hirdetik, hogy 50 éves a Táncdalfesztivál, utána meg láthatatlanul kicsi betűkkel szerepel a fellépők neve. A közönség nem arra jön be, ha azt látja, 50 éves a Táncdalfesztivál, hanem azért, aki énekel” – mondta Korda György a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top