Sztárok

Köllő Babett lenyűgözte a férjét

A Feleségek luxuskivitelben epizódjaiban magabiztos nőnek tűnt Köllő Babett, de saját bevallása szerint ez csak a látszat. A színpadon például most is ugyanúgy izgul, pedig a Cinderella miatt még a férje is csak dicsérte.

A Feleségek luxuskivitelben első adásában elhangzott, hogy Köllő Babett szeretné, ha egy ország megismerné a nevét, mert színészként szerinte azok kapnak több lehetőséget a színházakban, filmekben, akiket a nézők már ismernek. Hát, most jó úton halad, mert a VIASAT3 sorozata óta népszerű lett, olyannyira, hogy például az RTL Klub kölcsönkérte a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorába

Hamupipőke másképpen

Az ismert Hamupipőke-történet ezúttal az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel. Történetükben a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát.

„Élvezem a műsorokat, különben nem vállalnám, de a színház most is a legnagyobb szerelmem” – mesélte Köllő Babett, aki nemrég debütált a Cinderella című musicalben, és talán arra a legbüszkébb, hogy a férje csak dicsérte. 

„András véleményére nagyon adok, és izgultam, hogy mit szól majd. Az előadás első szünetében, ahogy lement a függöny, már hívtam is, hogy milyen voltam. Nagyon izgultam, mit mond, ő pedig nyugtatott, hogy nagyon rendben van a hang is és a prózai részek is.”

A színésznő remélte, hogy a Feleségek luxuskivitelben után magabiztosabb lesz, de ahogy mondja, még most is folyton kétkedik magában. Pedig rengeteg pozitív visszajelzést kapott az elmúlt időszakban. Amit a férje dicsérete mellett nagyra értékel, az a lánya, Milla ölelése, miután a Cinderella végén odament hozzá.

„A Cinderellában a boszorkányt és a Tündérkeresztanyát is én alakítottam most, Milla pedig minden dalt kívülről tud, mert ott volt velem, amikor otthon gyakoroltam. Láttam, ahogyan a színpad mellett ott énekelt velem az előadás alatt. Amúgy ő jobban szeret boszorkánynak, mint Tündérkeresztanyának, és az előadást tátott szájjal nézte. Csak egyszer félt, a halott lelkek táncánál, akkor elbújt.”

Köllő Babett Fésűs Nellyvel és Koós Rékával osztozik a szerepen, és mindannyian kicsit másképpen hozzák a figurát: Nelly viccesebben, Réka rockosabban, Babett pedig lágyabban. Az EDDA zenésze, Gömöry Zsolt szerezte a zenét, Pozsgai Zsolt pedig író és társrendező. Az első előadása után telefonnal készült néhány kép a színésznőről, ezt megnézheted a galériánkban. 

Köllő Babett a Cinderellában boszorkányként és Tündérkeresztanyaként:

Megnézem
Összes kép (5)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top