Sztárok

Karafiáth Orsolya az alkoholizmusáról vallott

Karafiáth Orsolya az alkoholfüggőségéről beszélt, és arról, hogy még éppen időben ment el terápiára. Mára már felépülő függő.

Nemrég jelent meg Karafiáth Orsolya függőségekről szóló, Szirén című regénye. Az írónő elárulta, személyes kötődése is van a témához, méghozzá az alkoholfüggőséggel kapcsolatban.

„Én magam is érintett voltam ebben, de terhelt környezetből jövök, a családomban is voltak alkoholbetegek. Én olyan iszonyú nagy mennyiséget nem termeltem be, szóval két-két és fél üveg bor egy nap, az nem olyan nagyon sok” – mesélte a riporter Kadarkai Endrének Karafiáth Orsolya, akit végül a körülötte tapasztalt sorstragédiák térítettek észhez. „Azok jó része, akik ugyanebben a társaságban víg ivók voltak, valaki már meghalt, valaki az alkoholizmussal, dohányzással összefüggő betegségben szenved. Szörnyű történetek vannak körülöttem… Nagyivó voltam, épp a határon… Szerintem a legjobbkor mentem el terápiára. Az alkohol fogyasztását abbahagytam. Felépülő függő vagyok, 8 éve nem ittam egy kortyot sem” – idézi a Blikk az írónő szavait. A beszélgetés ma 22 órákkor kerül adásba a StoryTV ArcKép című műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top