Sztárok

Straub Dezső 17 kilót fogyott

A színészválogatott edzéséről érkezett a FEM3 Café stúdiójába Straub Dezső, aki remek formában van. Táncórákra jár, rengeteget dolgozik, de rendszeres sportol is, ennek köszönhetően 17 kilót adott le az utóbbi időszakban.

Straub Dezsőt tavaly sérvvel műtötték – orvosai szerint épp időben került sor az operációra, mert a betegségnek akár életveszélyes következményei is lehettek volna. A színésznek már korábban is volt egy súlyosabb beavatkozása, akkor a vastagbele egy részét kellett eltávolítani. Straub Dezső azóta jó egészségnek örvend, életmódot váltott, és rengeteget sportol. Utóbbinak köszönhetően 17 kilót adott le. 

„Alapvetően hozzátartozik az életemhez a mozgás, gyerekkoromban is fociztam, bár csak amatőr szinten. A párommal az utóbbi időben eljárunk táncolni is, na nem az az ugribugri tánc, csak lazán” – mondta Straub Dezső a Fem3Cafe-ban, és kicsit a párjáról is beszélt, akit nemrég el is jegyzett. ,,Mónikával huszonéve találkoztunk először, a rajongói körömben volt. Tisztában voltunk egymás körülményeivel, de maradt bennünk hiányérzet. 2 évvel ezelőtt úgy alakult, hogy mindketten nyitottak voltunk. Nagyon érdekes és sikeres dolognak tűnik…” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top