Sztárok

Sylvester Stallonét is szexuális zaklatással vádolják

A Daily Mail talált egy rendőrségi jelentést, amely szerint Sylvester Stallonét egy 16 éves lány azzal vádolta meg, hogy a színész és testőre megfélemlítették, majd rávették, hogy szexeljen velük. Később állítólag meg is fenyegették a fiatalt, hogy szétverik a fejét, ha bárkinek elmondja a történteket.

A nyolcvanas években szexuálisan zaklathatott, majd pedig közösülésre kényszeríthetett egy 16 éves lányt Sylvester Stallone és testőre Las Vegasban – a Daily Mail bulvárlap által megtalált rendőrségi jelentés legalábbis erről szól. 

A lap azt írja, hogy Stallone negyvenéves volt – éppen a Túl a csúcson című filmjét forgatta –, amikor rávette a lányt (nincs megnevezve), hogy menjen fel a Hiltonban található hotelszobájába, és szexeljen vele, illetve a testőrével. A jelentésben állítólag úgy szerepel mindez, hogy a lány meg lett félemlítve, és nagyon kellemetlen volt neki a szituáció.

A jelentés szerint a színész megkérdezte a fiatalkorútól, hogy volt-e már valaha két férfival, majd bemutatta neki az akkor 28 éves Michael ‘Mike’ De Lucát, a testőrét is. Mindkét férfival orálisan szexelt a lány, és történt behatolás is. Az aktus után Stallone megfenyegette a fiatalt, hogy nem mondhatja el senkinek a történteket, mert mindkét férfi házas, és ha bármit is elfecseg, akkor „szét kellene verniük a fejét”. 

A lány, mivel megalázottnak érezte magát, és félt a következményektől, nem tett akkor feljelentést. Stallone szóvivője, Michelle Bega reagált azóta a vádakra, és közölte a Daily Maillel, hogy „ez egy röhejes, határozottan nem igaz történet. Senki nem tudott erről a történetről, beleértve Stallonét is, egészen a mai napig. Soha nem került kapcsolatba Stallone a hatóságokkal, vagy másokkal ilyen ügyben”. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top