Sztárok

Névtelen jóakaró segített Hujber Ferin

Ezt nem láttuk jönni, de valószínűleg a színész sem. Valakinek megesett a szíve Hujber Ferin.

Mint korábban megírtuk, Hujber Ferit több százezer forintos büntetésre ítélték kábítószer birtoklása miatt, amit a színésznek esze ágában sem volt kifizetnie. A jogszabályok értelmében így börtön várt volna rá, ám még mielőtt lecsukhatták volna, a Valami Amerika sztárja repülőre ült, és eddigi életét hátrahagyva Kanadába költözött.

A Blikk megtudta: egy névtelen donor kifizette Hujber háromszázezer forintra rúgó bírságát. „Valóban kifizették Hujber Ferenc büntetését, de arról nem adhatunk tájékoztatást, hogy ezt ki tette meg” – közölte az ügyben eljáró bíróság.

Emlékezetes, korábban Schobert Norbi ajánlotta fel ezt a gesztust, hogy Hujbernek családapaként ne kelljen börtönbe mennie, ám azt állítja, végül nem nyúlt a zsebébe. A lap megkereste Hujber barátait és kollégáit, valamint a külföldön élő színészt is, de senki nem árulta el, ki lehetett a nagylelkű adományozó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top