Sztárok

Beszéljünk arról, amikor Karafiáth Orsolya megfogta Gyurcsány Ferenc seggét

De ne beszéljünk róla sokat. Fogadásból történt.

Akit érdekelnek a Karafiáth Orsolya költővel vagy Gyurcsány Ferenc politikussal kapcsolatos hírek, a Story 4 csatorna műsorából megtudhatta, hogy ők ketten találkoztak már, sőt az egyik meg is fogta a másik fenekét. A kéz Karafiáthé, a segg Gyurcsányé volt.

Karafiáth Orsolya (fotó: Wavrik Gábor)

Karafiáth Orsolya (fotó: Wavrik Gábor)

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Karafiáth, régi kedves szerzőnk, fogadásból fogta meg az akkori miniszterelnök fenekét. Eleinte egyébként Karafiáth nem mondta, hogy Gyurcsány seggét fogta meg, csak azt, hogy az éppen hivatalban lévő miniszterelnökét. Horn Gyula ciklusának kezdetén a költő 18 éves volt, ezért arra gondoltunk, ez a bizonyos miniszterelnök aligha lehet Antall József vagy Boross Péter, de igazából Hornra sem gyanakodtunk túlságosan.

Maradt Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon. A találgatásoknak a Zoom.hu vetett véget, mert ők megkérdezték Karafiáthot, hogy kiről is van szó pontosan. Így derült ki, hogy Gyurcsányról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top