Sztárok

Hódi Pamela retusálatlanul is szexi – mit gondolsz a képekről?

Csak dicsérni tudják Hódi Pamelát, aki tegnap óta még több bókot söpörhetett be szexi fotósorozatáért. Az persze kérdés, hogy a valóságot látjuk-e.

Nagyon izgult a fotózás előtt Hódi Pamela, mert szokatlan volt a helyzet. Sokan feltették neki a kérdést, miért is volt erre szükség? Múltbeli dolgok miatt, esetleg valaki másnak akart bizonyítani?

„Abszolút nem, csak saját magam miatt szerettem volna” – hangsúlyozta Hódi Pamela, aki a Mokkában így üzent azoknak, akik a hozzászólásokban azt feltételezték, hogy Berki Krisztián miatt teszi

Egyszerűen csak jól érzi most magát a bőrében, és ahogy mondja: attól még, hogy anyuka, nem kell apácának is lennie. A legtöbb követője pedig dicséri Pamela bátorságát és azt is, hogy retusálatlanul bevállalta ezt a fotózást, és egymás közt kiosztották azokat, akik szerint egy jó anyának ilyet nem illik csinálnia.

Néhányan azt is megjegyzték: Pamela akár szépségversenyen is indulhatna, mert látszik, hogy retusálatlanul is gyönyörű. Szerinted sem nyúltak a képhez, és a valóságot látod?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top