nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Csűrös Karola: egy gyerek halálát soha nem lehet kiheverni

Csűrös Karola: egy gyerek halálát soha nem lehet kiheverni

Csűrös Karolát nem kerülte el a szerencsétlenség idén: három balesete is volt, ezért a színházi szerepeit is le kellett mondania. Beszélt még Horváth Ádámmal való kapcsolatáról, és arról, hogy miért nem szült gyereket.
NLCafé
f Ajánlom

Csűrös Karola alig várja, hogy véget érjen 2017, és kezdetét vegye az új év. Idén három balesete is volt, viszont öröm az ürömben, hogy a férjéről, Horváth Ádámról kiderült, milyen nagyszerű ápoló. „Amikor bementem a kórházba, azt kiabálták: itt van a Szomszédokból Etus! Mindenhová előreengedtek és a nagy fájdalmak közepette még jól is esett, hogy emlékeznek rám” – kezdte a BEST magazinnak a színésznő, aki a férjéről is beszélt egy keveset. 

„Rengeteget alszunk. Hatvan éven keresztül hatkor keltünk, rohantunk forgatni, próbálni, este játszani, éjjel kerültünk mindig ágyba, így most van mit bepótolnunk. Nehéz megszokni a semmittevést, de bevallom, azt nagyon élvezem, hogy Ádám reggelente ágyba hozza a reggelit – mondta Karola, aki azt is elárulta, miért nem szült soha gyereket férjének. – Biztos sokan mondják rám, hogy önző vagyok, de én a hivatásomat, a munkámat mindennél jobban szerettem. Azt pedig tisztességtelennek tartottam, hogy azért szüljek gyereket, hogy a bébiszitter nevelje fel” – emlékezett vissza a színésznő, aki egy szomorú dolgot is megosztott a lappal. „Sajnos Ádám fia 10 évvel ezelőtt meghalt. Ez a tragédia rányomta a bélyegét az egész család életére. Egy gyerek halálát soha nem lehet kiheverni, már előre félek a karácsonytól, az ilyenkor mindig nehéz. Ilyenkor ott vagyunk a menyeméknél, Mártinál, és végigsírjuk az egész szentestét.”

Megosztás Facebookon