Sztárok

Egy egészalakos Baukó Éva szállt bele az RTL Klubba

Még szerencse, hogy szereti magát fényképezni, ellenkező esetben zavar keletkezne egyes közösségi felületeken.

Baukó Éva nem kertel, nem dumál mellé. Most éppen az RTL Klubba állt bele, pontosabban a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorba, aminek ma jelentették be az első neveit. Mutatjuk a Facebook posztot, természetesen változtatás nélkül: 

Sértve érzem magam, mert a Celeb vagyok ments ki innen ! sajtótájékoztatóján mindent elkövettek azért, hogy rólam a best of-ban egy másodperc se jelenjen meg. Méltatták az akkori mellékszereplőket, de rólam , aki a hátamon elvittem a show-t, egy pillanatnyi vágóképet se tettek be! Tudom, hogy ezt tudatosan tették . Pont engem hagynak ki , aki ott bent a dzsungelben mindent megtett , amit a főszerkesztő -R.K.- nap mint nap kért tőlem , annak érdekében, hogy a műsor életszerűséggel szembe menve, a műsor egy megírt történet mentén haladhasson. Teljesen ellentétes volt az akkori énemmel az a sok negatív esemény , amit rólam a tv-Ben megismertek. De R.K. kérésére és utasítására mindig megtettem , amit a háttérben feladatként kiadott nekem. Vállaltam mindezt azért, mert ott a dzsungelben ígéretet kaptam , hogy ha vállalom a negatív főszereplőt és mindent elvégzek, akkor műsorvezetést kaphatok és a jövőben is fogok szerepelni a műsoraikban. Ehhez képest jönnek mennek az új műsorok, és ígéreteket is folyamatosan kaptam , de most már leesett, hogy ez csak hitegetés, sőt annyi lojalitást nem kapok , hogy a sajtótájokztatón levetített best of videoban egy vágóképet betettek volna rólam. Már nem is érdekel csak ki akartam írni magamból a dühömet -plusz biztos sokakat érdekel, hogy ha valóságshow -t nézel nem a valóságot látod, csupán a főszerkesztőt! 
Most már tudjátok a valóságot, üdvözlettel Baukó Éva ex-valóságshow-hős

És be is ágyazzuk: 

Ha túltetted magad a kirohanáson, akkor felkészítünk a péntek estére egy egészalakos, tükrös Baukó szelfivel.

#dress #promotion 💁🏽👗👘

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top