Sztárok

Kovács Koko István harmadszor is apa lesz

Csupán egy éve vannak együtt, de már első közös gyermeküket várja Kovács Koko István és szerelme, Kata. A szerelmesek nem is lehetnének boldogabbak, a pici érkezését pedig már a nagy tesók is elfogadták.

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, hogy Kovács István és volt felesége 22 év után úgy döntöttek, külön folytatják az életüket. Nem sokkal később a válást is kimondták, az egykori bokszvilágbajnoknak pedig új kapcsolata lett. Ez viszont kérészéletűnek bizonyult, pár hónapra rá, hogy először együtt látták őket, törölték az összes közös képet, aztán Kokó is bevallotta, hogy szétmentek. Nem telt el sok idő, az M4 Sport műsorvezetője ismét szerelembe esett, ami, úgy tűnik, tartósnak bizonyul, hiszen egy év együttélés után első közös gyermeküket várják – írja a Story magazin

„Katának már le kellett állnia a megterhelő futásokkal, több versenyt már ki is hagyott. Csak kísérőként volt jelen a múlt hétvégén Görögországban is, ahol Koko lefutotta 15. maratoni versenyét, méghozzá a legautentikusabb helyszínen, Marathon és Athén között” – mondta a lapnak egy közeli ismerős, aki azt is elárulta, hogy Kovács István fiai hogyan fogadták a hírt. „Amikor a srácok megtudták, hogy testvérük születik, először furcsán néztek, majd szépen lassan kezdtek megbarátkozni a gondolattal, és ma már szívből örülnek annak, hogy hamarosan tesójuk érkezik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top