nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kerényi Miklós Gábor megfutamodott az újabb interjú elől

Kerényi Miklós Gábor megfutamodott az újabb interjú elől

Az utolsó pillanatban mondta le Hajdú Péter Frizbijének felvételét Kerényi Miklós Gábor, aki szerint a sajtó kiforgatta a szavait.
Blikk
f Ajánlom

Kerényi Miklós Gábor hétfő este az Egyenes beszédben magyarázta bizonyítványát az őt ért szexuális zaklatással kapcsolatos vádak miatt, ám az interjú nem úgy sült el, ahogy a rendező elképzelte. Kerónak szerdán ismét volt egy meghívója az ATV-be, ezúttal Hajdú Péter műsorában magyarázkodhatott volna, ám az utolsó pillanatban lemondta a szereplést.

„Teljesen ledöbbentem, amikor hét órával a felvétel előtt Kero üzent, hogy mégsem tud eljönni az Esti Frizbibe, mert zokon vette, hogy a sajtó a szavait kiforgatta, és különben is orvost kellett hívni hozzá” – mondta Hajdú a Blikknek.

Pedig a műsorvezető még engedményeket is tett volna az Operettszínház kirúgott művészeti vezetőjének. „Kero azt akarta tisztázni, szándékozunk-e bárkit is behívni az állítólagos áldozatai közül. Megígértük neki, hogy ilyesmire nem kell számítania, de szerintem ezt nem hitte el, és végül ezért mondta le a szereplést. Félt, hogy olyan helyzetbe hozzuk, amit nem tud kimagyarázni” – vélekedett Hajdú.

Ráadásul azt is felajánlották, hogy közönség nélkül veszik fel az interjút, erre azonban nem várt válasz érkezett Kerényi Miklós Gábortól: „az volt a válasza, hogy a publikumnak örülne, mert akkor egy önként jelentkezőn megmutatná, hogyan tud masszírozni. Azt is szemléltetni kívánta, hogy tud kézrátétellel gyógyítani, mert olyan ener­giái vannak” – árulta el Hajdú Péter.

Megosztás Facebookon