Sztárok

Kerényi: állandó orvosi felügyelet alatt állok

A bántalmazással vádolt volt igazgató szerint hibákat elkövetett, de bűnöket nem, és gyógyszereket szed, mert nincs jól.

Újabb furcsa ügy került elő Kerényi Miklós Gábor múltjából: most elárulta, hogy másfél éve az irodájába hívta egyik fiatal színészét, az ölébe fektette, egy ceruzát tett a szájába, és ebben a helyzetben gyakoroltatta vele az r hang helyen képzését. Erről maga a botrányba keveredett volt igazgató beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Elismerte, hogy hibákat követett el, de bűnöket, nem viszont ezeket annak idején nem vette észre, mert senki nem jelezte ezt neki. Hozzátette, mivel színházban dolgoznak, mindennek lehet szexuális töltete, de tetteinél erről nincs szó, ahogy fogalmazott: „egy ember sem fog szemtől szemben ideállni, aki azt mondaná, hogy a nemi szervét fogdostam”.

A Blikknek Kerényi arról is beszélt, nem igaz, hogy 1994 nyarán Maros Ákos pucér fenekét náspángolta el, szerinte maga a táncos sem mondta, hogy a pucér hátsójára ütött. Kiderült az is, hogy nincs jól, dupla szívgyógyszert és nyugtató szed, valamint állandó orvosi felügyelet alatt áll.

Jelenleg két férfi vádolja Kerényit bántalmazással, de az Operettszínház főigazgatója jelezte, más történetekről is tud.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top