Sztárok

Tóth Gabi életéből hiányzik egy gyerek

Nemrég kiderült, hogy Tóth Gabi szerepelni fog a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban, ahol Fodor Erik lesz a párja. Az énekesnő ennek kapcsán a gyerekvállalásról és előző kapcsolatáról is beszélt.

Talán sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Tóth Gabit Radics Gigi váltja az X-Faktorban, hiszen előbbi most csak a zenével kíván foglalkozni. Mégis, mint ahogy a Sztárban sztár döntőjének egyik szünetében kiderült, Gabi visszatér a Super TV2-re, ahol a Sztárban Sztár + 1 kicsi szereplője lesz Fodor Erikkel az oldalán. Az énekesnő a Fem3Caféban osztotta meg az első próbák tapasztalatait, és a gyerekvállalás is szóba került. 

Gabi elmondta, hogy nemsokára 30 éves lesz, kész, érett nő, ami magas labda volt Stohl Lucának, aki rákérdezett a gyerekprojektre. „Már csak ez hiányzik az életemből” – vágta rá Tóth Gabi. „Minden egészséges nő, mint én is, úgy gondolja, hogy ez az élet beteljesülése, hogyha a génjeidet, lényedet továbbadod, és utána valaki más él ezzel tovább. Most éppen két gyönyörű gyermekem van, szőrösek, az egyik fiú, a másik lány, és egyik sem hasonlít rám” – viccelődött Gabi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top