Sztárok

Szexfüggőknek létrehozott szanatóriumban kezelik Kevin Spacey-t és Weinsteint

Amerikai sajtóértesülések szerint egy kifejezetten szexfüggők kezelésére kialakított szanatóriumba vonult vissza a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey és Harvey Weinstein is. A rehabilitációs központ Arizona egy félreeső szegletében működik.

A Gentle Path nevű szexszanatórium alapítója Patrick Carnes, aki rehabilitációs központját kifejezetten a  szexfüggők gyógyításának céljából hozta létre. Carnes az egyik úttörője a szexfüggőség kifejezés meghonosításának a korai ’80-as évek óta, és állítása szerint ez egy mentális betegség, ezért ugyanúgy kell kezelni, mint más függőségeket.

Egyes amerikai sajtóértesülések szerint a Carnes-féle rehabra vonult vissza Harvey Weinstein és Kevin Spacey is, miután többen zaklatással vádolták meg őket, a kirobbant botrányok miatt pedig Hollywood egy időre biztosan kitaszította magából a producert és a színészt is.

A szanatórium nyolchetes szexmegvonást és 24 órás megfigyelést jelent, orvosok vizsgálják a páciensek szexuális fantáziáit, hogy aztán tervet készíthessenek a visszaesés megelőzésére. Az 58 ezer dolláros kezelés része a naplóvezetés, a csoportterápia, művészetterápiás foglalkozások, a személyes tanácsadás, a meditáció, de a páciensek részt vehetnek lovagláson vagy jógaórákon is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top