Sztárok

Dzsudzsák Balázs is botoxoltatott

Úgy látszik, a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is beállt a sorba, és túlesett egy szépészeti beavatkozáson. A focista Krasznai Zsolt plasztikai sebésznél járt a minap.

Dzsudzsák Balázsnak egy ideje már nem csak a sportteljesítményéről, de a magánéletérők is cikkeznek. Hosszú ideig együtt volt Zimány Lindával, de aztán hirtelen vége lett a kapcsolatuknak. Régóta nem hallottunk róla, hogy kivel van együtt, míg a nyáron többször is Palvin Barbival mutatkozott, akivel persze egyből összeboronálták őket. Azóta persze már ennek is vége, de Balázs újra és újra megmutatja magát. Legutóbb például a hírességek kedvenc plasztikai sebészénél, Krasznai Zsoltnál járt, akivel egy közös fotót is lőttek. 

A képaláírásból ítélve Dzsudzsák nemcsak beugrott meglátogatni az orvost, hanem egy gyors szépészeti beavatkozást is elvégeztek rajta. A hashtagekből kiderül, hogy a focista botoxoltatott, ami mondjuk egyáltalán nem meglepő a hazai celebvilágban. A képre még Vajna Timi is nyomott egy lájkot, aki egyébként nagyon jó barátságot ápol a magyar focistákkal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top