Sztárok

Ambrus Attilából előtörtek a régi emlékek

Ambrus Attila régi élményeiről, tapasztalatairól vall az Ázsia Expressz mai részében. Az Ambrus–Berki páros egy teherautóval kényszerül utazni, amiről a Viszkisnek egy régi történet jut eszébe.

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Ambrus Attila, vagyis a Viszkis Rabló is részt vesz az Ázsia Expresszben, ráadásul Berki Krisztián oldalán. Nos, azóta úgy tűnik, hogy eléggé jó párt alkotnak ők ketten, sőt nemrég elmondták, hogy a reality óta is jó barátságot ápolnak, ráadásul nemrég közös bizniszbe fogtak. A Viszkisben régi emlékek törnek elő a mai nap kapcsán, amit Berkivel osztott meg a műsorban. 

„A kilencvenes években az akkori barátnőmnek volt egy autómosója, és behozták a páncélautót lemosatni. Nem tudták, ki vagyok civilben, besegítettem az alkalmazottaknak. És ha hiszed, ha nem, a páncélautónak ki volt rohadva az alja egy elég nagy helyen, hiába kívülről kettes vagy hármas páncélzattal bír, de az alja ki volt rohadva. Szerencsére ez a teherautó nem rohad, de belülről egy az egyben úgy néz ki, mint annak a páncélautónak a belseje” – mondta ezt azért, mert az Ázsia Expressz egyik feladataként egy teherautóval utaztak, aminek az utasterében már nem volt hely, így kénytelenek voltak a raktérbe beszállni, ahol rájuk zárták az ajtót.

„Kicsit déjà vu érzésem volt, mert azért nekem vannak emlékeim, néhány év alatt azért megtapasztaltam azt, hogy milyen egy rabszállító autóban ülni, és tulajdonképpen ugyanazt az érzést éltem át, amikor a sofőr ránk zárta a teherautó ajtaját” – nyugtázta a szituációt Ambrus Attila, de hogy mire lesz elég a különös fuvar, az a ma esti adásból kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top