Sztárok

Támadás érte Peter Srámeket

Peter Srámek nem gondolta volna, hogy egy link megnyitása mekkora galibát okozhat. Az énekes a FEM3 Caféban beszélt arról, hogy valaki feltörte a privát oldalát, és üzeneteket küldözgetett a nevében.

A Rising Star felfedezettje, Peter Srámek egy hacker áldozata lett. A szlovák fiúnak a privát oldalát törték fel, és más hírességeknek írogattak a nevében. Kapott üzenetet többek között Veréb Tamás, L.L. Junior és Rácz Gergő is. Az énekes viccesen megjegyezte, hogy árulkodó jel volt ismerősei számára az, hogy az elkövető helyesírása és az övé különbözik… 

„Nincs semmi titkom, csak egyszerűen nem szeretem, ha másoknak írogatnak a nevemben – kezdte a Fem3Caféban az ifjú énekes. – Kaptam egy linket, amit megnyitottam, de mint kiderült, vírus volt. Csak később vettem észre, hogy történt valami. Veréb Tomi átküldte az egész beszélgetést, és ami először feltűnt, az az volt, hogy én nem is tudok ilyen helyesen írni” – viccelődött Peter, aki az utóbbi időben edzeni jár, egészségesen étkezik, így nagyon sokat fogyott. A helyzet végül megoldódott, most már csak ő használja a közösségi oldalát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top