Sztárok

Exek Dia jól betett a riválisának

Ma indul Lakatos Márk műsora, a Stíluspárbaj új évada, amelyben többek között az Exek az édenben versenyzői is egymásnak mennek. Elsőként Dia és Zsuzsi, akik között már a játék óta érezhető a feszültség.

Exek Dia és Zsuzsi között már a játék közben hatalmas volt a feszültség, hiszen egy férfit szerettek. Méghozzá Norbit, aki bár Zsuzsival vitte végig a versenyt, végül mégis Dia oldalán találta meg a boldogságot. A kapcsolat azonban kérészéletűnek bizonyult, nemrég szakítottak, Dia pedig az utcára került. Az Exek az édenben ‘jócsaja’ a műsor óta sok felkérést kap, többek között már erotikus fotózáson is részt vett. Bár most már ő és Zsuzsi sem tartja a kapcsolatot Norbival, a Stíluspárbajban Dia megkapta a lehetőséget, hogy keresztbe tegyen egykori riválisának. 

Kiválaszthatja, hogy ki legyen az a játékos, aki nem hordhat magas sarkú cipőz azon a partin, amire mindannyian hivatalosak. Dia Zsuzsit választotta, amivel szerinte nagy hátrányba került.

De miért Stíluspárbaj? Mert a Sony MAX-on minden héten öt divatmániás játékos próbálja bebizonyítani Lakatos Márknak, hogy az ő stílusa a legtrendibb: több híresség is megküzd majd a főnyereményért. Az első adásban Exek Dia, Zsuzsi és Franciska is feltűnik, de hétről hétre további meglepetések várják a nézőket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top