Sztárok

Újabb szemtanúk szólaltak meg Szikora János ügyében

Két szemtanú szólalt meg az ATV-ben.

Kátai István korábban nyilatkozott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról, hogy úgy tudja, Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház rendezője évekkel ezelőtt nyilvános helyen fogdosott egy színitanodás lányt.

Szikora János kiadott egy közleményt a színház oldalán, amiben azt írta, egyértelműen bosszúról van szó és Kátai sosem volt a színház színésze. „Ezúton kijelentem, hogy Kátai István soha nem volt a Vörösmarty Színház színésze, ő a Vörösmarty Színház büfése volt, amely szerződését összeférhetetlen, botrányos magaviselete miatt 2016. december 14-én december 31-i hatállyal megszüntettem. Ezt követően több tanú egybehangzó állítása szerint a büfében számos alkalommal ezt kiabálta: Ezt meg fogom bosszulni!  Ezt nem viszi el szárazon!”

Közben két újabb szemtanú is megkereste az ATV-t – írja a Blikk. Mária állítása szerint ott volt a premier éjszakáján, és látta, hogy az igazgató ölelgeti a korábban már említett lányt, de azt nem érzékelte, hogy a lány tiltakozott volna. Hallott olyan híreket, hogy a lány sírva jött vissza, de a másik szemtanú szerint egyértelmű volt, hogy a rendező nem szakmailag közeledett a lányhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top