Sztárok

X-Faktor: rosszindulatú, trágár levelekben gyűlölik Puskás Petit

A gyűlölködésről és a párkapcsolata aktuális nehézségeiről is beszélt Puskás Peti, az X-Faktor mentora.

Pont anyukám kérdezte a múltkor, hogy miér­t bírják nehezen a mostan­i versenyzők a felhajtást. Azért, mert nagy a nyomás a közösségi média oldaláról. Amikor én voltam a tehetségkutatóban, akkor maximum blogok voltak. Most bárhova nézel, szidnak az emberek. Az én ismerőseim is leírják, ha nem tetszik nekik valami, közben meg amikor személyesen találkozunk, akkor eszébe nem jutna mondani. Ez még nekem is rosszul­ esik, ahogy a rosszindulatú, trágár levelek is, de én már megtanultam kezelni

– mondta Puskás Peti, az X-Faktor mentora a Blikknek, amikor a rosszindulatú hozzászólásokról kérdezték. Puskás Peti azt is elmondta, hogy nagyon zavarta, amikor a mentoráltját, Violát bántották, és például unokájukkal fotózkódó nagymamák kívánták neki a hozzászólásokban, hogy rohadjon meg. A párkapcsolatára a műsor miatt kevesebb ideje marad, de igyekszik odafigyelni, hogy ne hanyagolja el Angélát.

Bár Angéla jobban viseli most a műsorral járó felhajtást, mint a múlt évben, de nem egyszerű. Persze tudatosan ezért sokkal többet törődök, többet figyelek rá. Ebben nagyon nagy hasznunkra van a kutyánk, Bambi, mert így sok közös programot tudunk csinálni. Ha ráérek, akkor elmegyek az előadásra, múltkor például volt egy darab, amire nem volt kedvem menni, tudtam, hogy nem az én ízlésem lesz, de mentem, mert tudtam, hogy Angélának jólesne, ha ott ülnék. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top