Sztárok

A Star Trek egykori sztárját is szexuális zaklatással vádolják

George Takei állítólag elkábított, és megpróbált megerőszakolni egy színész–modellt még 1981-ben.

Nemi erőszak kísérletével vádolják a Star Trek egyik legendás alakját, a 80 éves George Takeit, aki Hikaru Sulu karakterét alakította a sorozatban. Az állítólag 1981-ben történt incidenst névvel vállalja az áldozat, Scott R. Brunton, korábbi modell és színész – írja az Index.

Brunton azt mondta, Takei elkábította, és lerángatta róla a nadrágját, de mielőtt még durvább lett volna a helyzet, sikerült elmenekülnie.

Brunton 23, Takei 43-44 éves volt az eset idején, amikor Takei egy estre randevúra hívta. Eleinte megértő és figyelmes volt, majd a mozi és vacsora után felhívta magához. Ittak két pohárral, és az áldozat elmondása szerint már a másodiknál érezte, valami nincs rendben, szédült, majd elájult.

A következő emlékképe már az, hogy egy fotelben fekszik, és Takei próbálja lerángatni róla a nadrágot. Felháborodva kérdezte, mit művel, majd letaszította magáról, és elmenekült. Az esetet megerősítették Brunton barátai is, akiknek már évekkel ezelőtt elmesélte. Hozzátette, nem akar semmi mást Takeitől, csak egy bocsánatkérést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top