Sztárok

Szikora Jánost is zaklatással vádolják

Ezúttal Szikora Jánosról, a a székesfehérvári Vörösmarty Színház rendezőjéről állítja egy színész, hogy a direktor évekkel ezelőtt nyilvánosan fogdosott egy színitanodás lányt.

Kátai István színész nyilatkozott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról, hogy úgy tudja, Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház rendezője évekkel ezelőtt nyilvános helyen fogdosott egy színitanodás lányt.

Fölálltunk az asztaltól, italt kértünk, megfordultunk a kollégával, a kikért italokat kitöltögettük, és mikor visszafordultunk, már az illető kolléga kuncogott, ne nézz hátra, ezt nem hiszem el. Én abban a pillanatban, amikor hátranéztem, azt láttam, hogy az illető úrnak a keze a combjai között, és a másikkal a nyaka felől próbál a blúza alá közelíteni

 – mesélte a történetet Kátai István, aki szerint az érintett lány tiltakozott a helyzet ellen. A molesztált lány egyébként írásba adta, hogy ha Kátait bármivel megvádolják, mindent el fog mondani.

Kátai – aki előre szólt a Vörösmarty Színházban, hogy beszélni fog – közölte azt is: pályája során Kerényi Miklós Gábor és Szikora János voltak az egyetlenek, akik durva hangnemben, megalázóan kiabáltak a próbákon, és egyébként a színházi világ biztonságos, tele van jó emberekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top