Sztárok

Németh Lajos félmeztelenül beszélt az időjárásról

Németh Lajos talán az egyik legmeglepőbb név az Ázsia Expresszben. Az időjárásjelentő egészen jól helytáll Vietnámban, ma pedig itthonról mesélt arról, milyen időjárásra számíthatunk a hétvégén. Mindeközben félmeztelen volt!

Németh Lajos és Gaál Noémi egy párt alkot – persze csak az Ázsia Expresszben, ahol egyébként remekül teljesítenek. Németh Lajos 18 év után idén távozott a TV2-től, nyugdíjba vonult, bár még a mai napig felkérik, hogy jelentkezzen be különlegesebbnél különlegesebb helyszínekről. Ma például a Mokkából kapcsolták élőben, ahol egy budapesti wellnessből mesélt a hétvégi időjárásról. Mondjuk félmeztelen volt, de ezen már nem akadunk fenn…

Németh Lajos és Kadlecsek Krisztián egy különleges helyszínről jelentkeztek, és a meteorológus azt is elárulta, milyen időjárásra lehet számítani az elkövetkező periódusban. Nos, azt kell mondanunk, ez a formátum sokkal érdekesebb, mint ha valaki egy térkép előtt mondaná az előrejelzést.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top