Sztárok

Megmutatta egyéves kisfiát Liptai Claudia

Liptai Claudia kisfia, Marcell a napokban ünnepelte első születésnapját. A műsorvezető kisfiát a születése óta nem láthattuk szemből, most viszont megtört a jég: Marci elragadó kisfiú!

Liptai Claudia ismét úszik a munkában: bár hétvégén véget ér Sztárban sztáros szereplése, nemrég bejelentette, hogy új műsort kapott a TV2-n, ami az Appra magyar! – A gondolatolvashow címet kapta. A műsorvezetőnek fontos, hogy megtalálja a karriere és a családja közötti egyensúlyt, ezért pedig nagyon sokat dolgozik. Clau kisfia, Marcell október 28-án múlt egyéves, az elmúlt esztendőről pedig a BEST magazinnak mesélt. 

„Nemcsak születésnapot ünnepeltünk, hanem névadót is, hiszen keresztelőt nem tartottunk. Ádám gyerekkori barátja és az én legjobb barátnőm lettek a névadó szülők. Találtunk egy jó helyet, ahol finoman főznek, és a végén nem nekem kell mosogatni. Feldíszítettük Pankával, és ott gyűltünk össze körülbelül harmincan” – emlékezett vissza Claudia, majd nosztalgiázott kicsit az elmúlt egy évről. 

„Talán furcsán hangzik, de nagyon féltem attól, képes leszek-e egy másik gyereket is annyira szeretni majd, mint Pankát. Őt is féltettem, hiszen az én részemről még nem volt testvére, tartottam tőle, milyen lesz, amikor először a kezébe veszi a kisöccsét. Félti és óvja Marcit, néha túlságosan is” – mondta a műsorvezető. „Egészen csodálatos érzés, hogy a kisfiam velünk van. Amikor bemegyek a szobájába, még mostanában is képes vagyok meglepődni azon, hogy van még egy gyerekem” – viccelődött Claudia. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top