Sztárok

Lola eléggé beszólt Polgár Krisztának

A Konyhafőnök VIP közeledik a finishez, így a stresszfaktor is nő a műsorban. A versenyzők nem fogják vissza magukat, többször is előfordult, hogy egymásnak estek. Most Lola, Polgár Kriszta és Bundy Gergő között alakult ki egy nagy vita.

Ahogy egyre élezettebbé válik a helyzet a Konyhafőnök VIP középdöntőjében, úgy kezdik a viták és problémák egyre sűrűbben felütni a fejüket az egyes csapatokon belül. Tegnap Szabó Zsófi és Anger Zsolt veszekedtek, ezúttal a pirosak – vagyis Lola, Polgár Kriszta és Bundy Gergő – nincsenek összhangban a vegán főtétel elkészítésekor. Hárman három különböző dolgot szeretnének egyszerre, ez pedig kisebb bábeli zűrzavart okoz a konyhában.

„Most nem gőzölni fogjuk?” – kérdezte Polgár Kriszta Gergőt, aki a konyhafőnök lesz ebben a feladatban. „Akkor hogy akarod sütni?” – teszi fel a kérdést Lola is, ám mivel Bundy Gergőnek teljesen más elképzelései vannak, mint a két lánynak, Kriszta kifakad. „Ahh, akkor nem lesz kész, nem hiszem el” – méltatlankodott Kriszta, akit Lola azonnal összeszedettségre intett.

„Kriszta, ne hisztizz, hanem oldjuk meg” – mondta az énekesnő, aki rendkívül aggódott, hogy a tofutekercsük miként sikerül. „Izgultam a tekercs miatt, mert tofut még nem sütöttem, és fogalmam sem volt, hogy ez így egybemarad-e” – aggodalmaskodott az énekesnő. Hogy végül miként sikerült a piros csapat vegán főétele, kiderül a mai adásból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top