Sztárok

Szabó Zsófi: ,,Nem hagyhatom magam felhúzni”

Talán soha ilyen feszült csapatmunkának nem lehettek még szem- és fültanúi a nézők, mint ami a Konyhafőnök VIP mai adásában végigsöpör a zöld csapatban: Szabó Zsófi és Anger Zsolt egymásnak feszül.

A Konyhafőnök VIP a végéhez közelít, így a versenyzők is egyre többet stresszelnek a konyhában. Múlt héten Polgár Kriszta és Király Peti ugrott egymásnak, majd Dobó Ági sírta el magát a kamerák előtt.  Ezúttal Szabó Zsófi és Anger Zsolt az, akik nem igazán találják a közös hangot. Az első feladatban különféle gyümölcsökkel kell dolgozniuk, és mivel Zsófi a konyhafőnök, szinte mindenhez és mindenkihez van egy-két szava. Ám Zsolt nem mindenben ért vele egyet, aminek hangot is. Ez pedig komoly feszültséget szít közöttük.  

„Zsolt alárendelt szerepben is olyan, mintha konyhafőnök lenne, de nem hagyhatom magam felhúzni. Igyekszem inkább megtalálni azt a pontot, ahol tudom kezelni a csapattársaimat, és amiből csak jó sülhet ki” – mondta a főzés elején Szabó Zsófi, ám a kapcsolat egyre kiélezettebbé vált közte és Zsolt között. „Olyan érzésem volt, hogy ő verbálisan jelzi, hogy ő a konyhafőnök. Ha egy nagy tudású csapattársam lenne, sokkal több tapasztalattal, akkor kiadnám a bélszínt a kezemből, de miután az volt az ötlet, hogy daráljuk le, úgy éreztem, történhet bármi, én ezt nem adom ki a kezemből” – mondta Anger, aki később a szifon összeszerelésekor is összepattant Zsófival.

A színész szerette volna összeszerelni, ám Zsófi csak sürgette, folyamatosan kommentálta a dolgot, így ismét szóváltás lett a vége. „Úgy nőttem fel, hogy a szódás szifon-habszifon az apu dolga a konyhában, mert az elsül, lefagy az ujjad, bármi lehet. Egyszerűen csak úgy gondoltam, hogy azt egy férfiembernek kell csinálni. Azon most nem kell izmozni, hogy ki csinálja azt a szájba gyömöszölt habpatront” – mondta Zsolt, aki egy Buddha-szobor türelmével fogadta Zsófi instrukcióit. Hogy végül miként tudott együttműködni a zöld csapat, kiderül ma 18:55-től.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top