Sztárok

Újabb botrány: világhírű magyar orgonaművész zaklatta a tinédzsert

Egy most negyvenes éveiben járó édesapa azt állítja, hogy 15 éves korában több ízben is szexuális ajánlatot tett neki egy híres magyar orgonaművész.

Egy neve elhallgatását kérő, negyvenes éveiben járó, kétgyermekes édesapa a Hit Rádióban beszélt a tinédzserkorában őt ért szexuális zaklatásról. Elmondása szerint az elkövető egy máig elismert, számos kitüntetést magának tudó, híres magyar orgonaművész – közölte a Hit Rádió.

Az eset akkor történt, amikor az orgonaművésztől a 15 éves, kezdő zenész fiú lehetőséget kapott egy közös fellépésre, ami zenei téren életének csúcsát jelentette. A koncert annyira jól sikerült, hogy a világhírű zenész újabb fellépésre kérte fel. Ekkor került szóba az is, hogy ha úgyis holnap lesz a szereplés, maradjanak közös szálláson éjszakára.

Miután a vacsora után kettesben maradtak, az orgonaművész több ízben is szexuális ajánlatot tett neki – állítja a férfi. Ezeket elutasította, de a beszélgetés éjszakába nyúlóan folytatódott, és a zenész folyamatosan próbálta benne feloldani a gátlásokat.

Másnap olyan helyzetbe hozta az akkor 15 éves fiút a művész, hogy egy erdei séta során akaratlanul is szemtanúja lett egy másik férfi és az orgonista aktusának.

A férfi most azt mondta, nem tudja, a híres zenésznek voltak-e más áldozatai is. „Ezt nagyon nehéz felelősséggel kijelenteni, általánosságban lehet azt mondani, hogy vélhetően nem én voltam az első és az utolsó, akivel kapcsolatban ez eszébe jutott.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top