Sztárok

Kerényi Miklós Máté is fellép a Sztárban sztár döntőjében

Kerényi Miklós Máté ma először beszélt édesapja zaklatási ügyéről. A Mokkában azt is elárulta, hogy a próbák és az előadások mellett a Sztárban sztár döntőjében is fellép, a munka pedig gyógyít.

Kerényi Miklós Gábort korábban is érte zaklatási vád, de amíg nem szólalt meg Maros Ákos, addig alaptalannak bizonyultak a vádak. Az Budapesti Operettszínház volt igazgatója már bevallotta, hogy valóban megtörtént, amit az egykori színész elmesélt, viszont ő nem éppen így emlékszik, bár számára már homályosak a részletek, hiszen mindez 23 évvel ezelőtt volt. A zaklatási ügyben a rendező fia, Kerényi Miklós Máté is megszólalt, a ma reggeli Mokkában pedig azt is elárulta, hogy énekelni fog a Sztárban sztár vasárnapi döntőjében, méghozzá Horváth Tamás duettpartnere lett. 

„Borzasztó nehéz helyzetben vagyunk, de a munka nagyon sokat segít. Próbálok, előadásokon játszom, vasárnap pedig a Sztárban sztár című műsorban énekeljük a Lehetsz királyt. Arra a három órára kicsit kiszakadok mindenből, és olyan dolgokkal tudok foglalkozni, ami lehet, hogy nem ennek a földi helynek a valósága” – mondta Kerényi Miklós Máté

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top