Sztárok

Gáspár Evelin panaszt tett a NAV ellen

Gáspár Evelin szerint a NAV emberei méltatlanul durván bántak vele, amikor kinyittatták a széfjét, ezért panasszal élt.

A NAV tavasszal indított nyomozást Gáspár Győző több tíz milliós adótartozása miatt, ezt nemrég január 18-ig meghosszabbították. A Blikk birtokába jutott egy jegyzőkönyv, amelynek tartalma szerint Győzike nagyobbik lányát, Evelint sértettként, valamint tanúként is kihallgatta az ügyészség. A vizsgálatot a Budapesti Nyomozó Ügyészség indította. A NAV emberei még nyáron kutatták át Gáspár Evelin széfjét, és onnan közel 200 millió forintot vittek el. Akkor Evelin panasszal élt, ugyanis állítása szerint durván bántak vele. Emiatt a panasz miatt indított vizsgálatot az ügyészség. 

 A széfteremben a jelenlévő NAV-nyomozók felszólítottak, hogy nyissam ki a széfet. Ez a felszólítás inkább „rám parancsolás” volt. Ez egy elég kemény felszólítás volt, nem vagyok túl gyönge, de rám tört egy sírógörcs, azért sírtam, hogy ők mi jogon veszik el az én és a húgom tulajdonát, mi jogon teszik tönkre a jövőnket. Kicsit hibáztatom magamat, hogy én önként kinyitottam a széfet. Ezt azzal egészíteném ki, hogy én többszöri fenyegetésre nyitottam ki a széfet. Ezt úgy tudnám megfogalmazni, hogy verbális terror. Én ott álltam védtelenül, összetört édesapámmal, ez nekem nagyon fájó pont a mai napig – áll a jegyzőkönyvben.

Gáspár Evelin korábban panasszal élt, mert a NAV emberei méltatlanul, durván bántak vele, valamint máig nem tisztázott, hogy milyen jogcímen is vitték el a pénzét, ugyanis az apja adóssága miatt az ő vagyonát nem foglalhatnák le. Az általa tett panaszt az ügyészség továbbította az illetékes szervnek” – mondta a lapnak a Gáspár család ügyvédje, dr. Szilágyi Roland.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top