Sztárok

Százezreket adományozott Gáspár Evelin

Jótékony célra ajánlották fel nyereményüket az Észbontók című műsor győztes celebpárjai. Az adományokkal hírességeink többek között a hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását, a gyermekszegénység elleni küzdelmet és egy nógrádi állatmenhely lakóit segítették.

Az Észbontók legújabb évadának első adásaiban celebpárok tippelték meg, hogy a játékosok mit tudnak, és mit nem. Az adás kapcsán beszélt Gáspár Evelin többek között az adócsalási ügyről, amelyet édesapja ellen indítottak, Bódi Sylvi pedig elmondta nekünk, hogy magasról tojik az irigyekre. Rajtuk kívül még több híresség is feltűnt a műsorban, és mind az öt sztárpár 300 ezer forinttal távozott a stúdióból, amit később felajánlottak jótékony célokra. Gáspár Evelin azt is elárulta, hogy ez nem az első alkalom, hogy a Gáspár család segít. 

„Ismerem az ott dolgozó embereket, mivel korábban is adományoztam nekik, és tudtam, hogy nagy szükségük van az adományra. Nemrég bővítették a menhelyet, és a befejezéshez jól jött a nyeremény” – árulta el Evelin, majd a jótékonykodás kapcsán megjegyezte: „Fontosnak tartom, főleg, ha a sors megadta azt, hogy tudj segíteni a rászorulókon. Jó dolog kapni, de adni még jobb, mivel akkor másnak és saját magadnak is jó érzést okozol.”

Észbontók – vadonatúj epizódokkal minden hétköznap 20.25-kor a VIASAT3-on!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top