Sztárok

Tanári állását is elvesztette Kerényi Miklós Gábor

Közleményben tudatta a budapesti Vasutas Zene- és Képzőművészeti Iskola, hogy nem foglalkoztatja tovább a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábort.

Nem csak az Operettszínház éléről távozott a szexuális zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor, immár a budapesti Vasutas Zene- és Képzőművészeti Iskola sem foglalkoztatja tovább.

A VOKE Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió vezetősége kijelenti, hogy Kerényi Miklós Gábornak, a Budapesti Operettszínház művészeti vezetőjeként a felnőttképzési intézményünkben végzett szakmai gyakorlatot irányító feladatköre s rendező-tanári működése a teátrum 2017. 11. 07-én nyilvánosságra került, azonnali hatályú felmentésének következményeként megszűnt.

– írják közleményükben.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Kerényi Miklós Gábor feje felett akkor csaptak össze a hullámok, amikor a sok suttogás után Maros Ákos egykori színész, táncos megnevezte a rendezőt mint egykori zaklatóját. Bár Kerényi bocsánatot kért, azt az egykori tanítvány nem fogadta el. Közben előkerült egy régebbi videó, amelyen KERO éppen elfenekeli egyik kollégáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top