Sztárok

Ember Márk verekedésbe keveredett

Elszabadulnak az indulatok az Oltári csajok ma esti epizódjában: a három férfi főszereplő, Kornél, Márk és János egymás torkának esik. A Kornélt alakító Ember Márk azt is elárulta, hogy a való életben is keveredett már hasonló szituációba.

Az Oltári csajok első része a két héttel ezelőtti X-Faktor előtt mutatkozott be, és figyelemreméltóan kezdett. A sorozat azóta is jó számokat hoz, ráadásul a leforgatott jelenetek igencsak hasonlítanak a való életre. A mai epizódban egy verekedésnek lehetünk szemtanúi: a férfi főszereplőknek ez volt az első közös jelenetük, és a srácok véresen komolyan vették a forgatást, már-már túlságosan beleélve magukat az összecsapásba. A sorozat egyik főszereplője, Ember Márk korábban már keveredett hasonló bunyóba, de azt nem rendezték le ennyivel. 

„Az egyetemen egy hosszú próba után elmentünk egy kicsit lazítani, beültünk sörözni öten, fiúk. Egy lány is volt velünk. Az egyik idegen társaságból odajött egy nagydarab fazon hozzánk, és az erejét fitogtatva azt kérdezte, melyikünk akar verekedni vele. Próbáltuk csitítani, de látszott a nézésén, hogy bunyózni akar, nem tudtuk leállítani. Az egyik srácot el is kezdte szapulni, majd egy másik társaságból is megjelentek emberek. Végül a szócsatának tömegverekedés lett a vége. Söröskorsókat vágtak a fejünkhöz, én a rolleremet próbáltam védőpajzsként használni. Végül a körülményekhez képest szerencsére jól megúsztuk” – emlékezett vissza a történtekre Ember Márk, aki nemrég elárulta nekünk, hogy bár nem sok ideje van, vágyik a szerelemre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top