Sztárok

Brutális előtte-utána fotót posztolt DJ Seherezádé

VV Seherezádé rengeteget fogyott és izmosodott az utóbbi időben, nemrég fitneszmodellként is kipróbálta magát. Vékony testalkatára sokan beszóltak, most velős választ adott a károgóknak.

VV, vagyis most már DJ Seherezádé büszkén mutogatja izmos testét a közösségi oldalán, amire bizony sokan felfigyeltek, és rengeteg követője lett. Nemrég egy Photoshop-bakit is elkövetett, ami sokak szemét szúrta, de pózolt már majdnem meztelenül, legutóbb pedig arról posztolt, hogy mennyire vékony lett, sőt, sokak szerint túlzásba esett. Úgy látszik, elege lett, hiszen egy előtte-utána fotó mellé olyan szöveget írt, ami miatt minden károgó elszégyellheti magát. 

Kritikák..Beszéljünk egy kicsit erről ,hiszen olyan emberek fogalmaznak meg kritikát akik nem ismernek és egy percet nem beszélgettek velem,tehát kezdjük az elején...Sziasztok! Nagy Vivien Seherezádé-nak hívnak . Gimnáziumban az angol és az olasz nyelvet emelt óraszámban tanultam,mely két nyelv később meghatározó szerepet töltött be az életemben. Mint sokan tudjátok érettségi után jelentkeztem egy TV realitybe. Eredetileg légiutas kísérőnek készültem,de miután sikeres felvétel után meghalt a nagymamim aki rendkívül fontos szerepet töltött be az életembe ,lelkileg nem voltam kész a felkészítő táborokba való utazásra. Később egy hirtelen ötlettől vezérelve jelentkeztem egy TV-ben látott hirdetésre. Miután vége lett a reality-nek ,belevágtam a lemezlovasi karrierem építésébe .Nem volt számomra idegen ez a szakma ,hiszen Rómában ahol 7 évet éltem az akkori legjobb barátnőm DJ volt,így szerettem bele ebbe a szakmába.Öt évet foglalkoztam zenéléssel,bejártam több mint 100 országot ,megannyi embert ,kultúrát megismerve.mellette tudatosan építettem a másik gyerekkori álmomat ami a ruhatervezés volt.Három éve megnyitottam a saját ruhamárkámat Vivienne Nay néven.Nagymamimnak tett ígéreteim között szerepelt az is,hogy kipróbálom magam a civil szférában. Így két és fél éve beadtam a jelentkezésemet egy légitársasághoz ahol olasz-angol konzultánst kerestek. Nagymamámnak tett ígéretemet sikeresen teljesítettem és kipróbáltam magam az irodai szférában amit az Emiratesnél eltöltött két évem képvisel.Nehéz időszakon mentem keresztül,a volt párommal való szakítás,Rómából Pestre költözés,megváltozott az életterem és heti közel 50 órában 3 nyelven dolgoztam szimultán ,és fogadtam ideges emberek hívásait ,problémájuk megoldásának reményében. Hogyan került előtérbe az életmód és táplálkozás tanácsadas?! A zene a zenélés és az utazás szeretete egyre inkább háttérbe szorult ,hiszen nem bírtam 3 munkát csinálni egyszerre .A légitársaságnál eltöltött konzultánsi évek alatt ,kedvetlen,és demotivált lettem.Szabadidőmben ami csak este volt, nem tudtam és kedvem se volt teniszezni és lovagolni járni ,hanem esténként a barátnőimmel találkoztam vagy épp buliztunk egyet.Folytatás kommentben

Seherezade Vivienne Nay (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés,

„Tehát kritika, ha építő, elfogadom, sőt tanulok is belőle, de olyan emberekről való mocskolódást, akik nem ismernek, sosem beszélgettünk, semmit sem tudnak rólam igazán, nagyon köszönöm, de nem kérek belőle. Ennek ellenére rengeteg pozitív levelet kapok ami feltölt és megerősít, erre koncentrálok, sok embernek segítettem már, és megmutatom nektek átváltozásukat. Egyet ne feledjetek: az igazán boldog, kiegyensúlyozott emberek pozitívak, nem bántanak, és pocskondiáznak mást…” – írta az elképesztő fotóhoz Seherezádé, aki egy ideje már nem csak exvalóságshow-hős és DJ, hanem divattervező is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top