Sztárok

Az Ázsia Expresszbe belefogyott Megyeri Csilla és a párja

Megyeri Csilla neve hallatán leginkább a rusnyázós botránya ugrik be az embereknek, most viszont azon van, hogy a kialakult véleményt megváltoztassa. Az Ázsia Expresszben egy teljesen más oldaláról ismerhetik meg a nézők, ami rendkívül egyenes, őszinte és rettentően szórakoztató.

Megyeri Csilla a szerelmével, Zsoltival vágott neki az Ázsia Expressznek. Voltak viták, veszekedések és nagyon sok nehézség, de mint mondják, ez csak közelebb hozta őket egymáshoz. 

Volt olyan, amikor azt mondtam Zsoltinak, hogy ha hazajövünk, te jobbra, én balra. Úgy voltam vele, hogy ha ezután együtt maradunk, akkor mindent kibírunk. Korábban is volt már vízválasztó vitánk, de ez teljesen más szituáció volt. Egyébként sem vagyunk együtt 0-24-ben, mi nem vagyunk az a folyton ölelkezős, cuppogós pár.

– mondta a NLCafe.hu-nak Megyeri Csilla, aki a jövőbeli, közös terveikről is beszélt egy kicsit.

Mivel már négy éve vannak együtt Zsolttal, többször szóba került a gyerekvállalás, és ahogyan a műsorvezető meséli, a párja már készen áll a családalapításra, inkább ő az akadály. Az Ázsia Expressz ebben a kérdésben is egyfajta vízválasztó lesz. 

Négy éve vagyunk együtt, Zsolti már babát szeretne, én még várnék ezzel egy kicsit. 30 éves lettem júniusban, úgyhogy választanom kell. Azt mondják, ha ennyi idősen nem tudod valóra váltani az álmaidat, akkor váltani kell. Ha nem sikerül beindítanom, amit szeretnék, akkor elgondolkozom azon, hogy jöhet a bébi. 

👊🏽❤️ #vehement #couple #summervibes #croatia #sibenik #envoguebeachclub

CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) által megosztott bejegyzés,

Bár nagyon tudatosan vágtak bele az Ázsia Expresszbe, mégsem tudtak mindennel kalkulálni, ahogyan ez hamar ki is derül majd az adásokból.

Az elején még élveztünk minden pillanatot, de egy idő után olyan problémák akadtak, amire nem lehet előzetesen felkészülni. A tisztálkodás, az étel hiánya, a bizonytalanság komoly problémákat szült. A Zsolti maximalista, ő megy, és darál, nem zavarja szinte semmilyen külső tényező, csakis a feladatára koncentrál. Meglepődtem magamon, mert fontosnak tartom a külsőségeket, de Ázsiában nem ez volt az elsődleges. Ledobtam 7-8 kilót, de Zsolti is fogyott sokat. Egy idő után már nem érdekelt, hogy nézek ki, milyen a hajam, vagy van-e szempillám, inkább éjjel a bogarak, meg különböző zajok zavartak, bár a párom teljesen nyugodtan aludt így is

– emlékezett vissza Csilla, aki a rusnyázós botrányára is kitért.

Jujjjjj, de vaaaarjuk🙈👏🏼😂 #asia #azsiaexpressz #tv2 #comingsoon #november7th

CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) által megosztott bejegyzés,

Sajnos ott hibáztam, bár utólag megmagyaráztam, hogy mi történt, de ettől függetlenül ez az, ami alapján rengetegen elítélnek. A műsorral többek között az az egyik célom, hogy ezt megpróbáljam átfordítani az emberekben, hiszen én nem vagyok egy elkényeztetett plázacica, bár sokan ezt gondolják rólam. Bennem van a bizonyítási vágy, meg akarom mutatni, hogy milyen vagyok valójában.

Megyeri Csilla magukat egy olaszos párként írja le, és szerinte az ázsiai kalandok során nem is lett volna esélyük megjátszani magukat. Ahogy Zsolt elmesélte, őszintének tartja magát, aki nem beszél mások háta mögött, függetlenül attól, ki áll előtte, mindig megmondja a véleményét egy adott helyzetben. 

Ilyenek vagyunk a hétköznapokban is, egyáltalán nem játsszuk meg magunkat a műsorban sem. Na jó, lehet, hogy néha kicsit alpáriak vagyunk, és fogalmazhatnánk diplomatikusabban is, de ezek vagyunk mi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top