Sztárok

Kulcsár Edina beszólt az őt támadóknak

Vannak olyan hírességek, akiket hidegen hagy, de akadnak olyanok is, akik elolvassák a posztjaik alatt a kommenteket. Nos, Kulcsár Edina az utóbbi csoportba tartozik, és nem is hagyta szó nélkül a képéhez érkezett hozzászólásokat.

Kulcsár Edina fontosnak tartja, hogy az élete nem annyira csillogó részét is megmutassa a követőinek, hiszen mint mondja, neki is vannak problémái, a hétköznapi gondok ugyanúgy elérik őt is, mint bármelyikünket. A napokban egy furcsa fotót posztolt a vécéről, de azt is megosztotta, amikor a dédnagymamáját műteni kellett. Ma pedig arról írt, hogy a mamája mossa a szennyesét, hiszen neki nagyon kevés ideje van, ő pedig szívesen segít bármiben. 

„Egy adag mosatlan és egy pár szál virág a Mamámnak, amiért a mai napig gondomat viseli!” – írta a fotóhoz Kulcsár Edina, de arra nem gondolt, hogy ennyi negatív kommentet kap majd. A modell, ahogy tőle már megszokhattuk, nem hagyta annyiban, válaszolt az őt támadóknak. „Kedves Mindenki! Aki a kezdetek óta követ, az pontosan tudja, hogy én ilyen vagyok. Mindent felvállalok mindig, ráadásul nem gondolnám, hogy ez olyan óriási probléma! Az anyukáknak, nagymamáknak és a dédnagymamáknak, az okoz örömöt, ha bármiben is, de segíthetnek a gyermekeiknek. Nekünk a Mamámmal ritka különleges a kapcsolatunk, amit a mai fiatalság jelentős százaléka nem mondhat el magáról. A mai világban fontos éreztetni a szülőkkel, hogy fontosak, és számítunk rájuk. A Mamám ragaszkodik a mosáshoz egyébként, hogy ezzel is levegyen egy terhet a vállamról” – válaszolt a károgóknak Edina, majd nem sokkal később egy tanulságos történetet is megosztott az Instagramján. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top