Sztárok

Kárpáti Rebeka életébe komoly változást hozott az Ázsia Expressz

Kárpáti Rebeka komoly lelki válságban volt, amikor elutazott Ázsiába, de azóta minden előnyére változott.

Kárpáti Rebeka először modellként lett ismert, aztán szerepet kapott a Jóban Rosszban sorozatban. Az Ázsia Expresszbe az édesapjával R. Kárpáti Péterrel vágott bele. „Ez egy olyan reality, aminek van értelme. Megyünk smink nélkül, görcsösen, pattanásosan, piszkosan és a saját határainkat feszegetve küzdünk a célért. Mivel az élet minden területén, egészségügyileg, anyagilag, lelkileg a padlón voltam, úgy éreztem, isteni jel ez a műsor” –mesélte a lány, akinek Ázsia után megérkezett az életébe a várt változás. Jobban lett, a párkapcsolata véget ért, de hamarosan megérkezett az új szerelem.

„Miután hazajöttünk, minden jobb lett, minden összejött. Jobban beindultak a munkák, forgatások, minden rendeződött. Dáviddal sajnos szakítottunk, ami nagyon megviselt, de ennek így kellett lennie. Összességében a közérzetem és minden jobb lett. Azóta újból szerelmes vagyok, hamar jött Dani az életemben. Ami azért különös, mert a Dáviddal való szakítás után egyedül akartam lenni” – mondta a Borsnak Kárpáti Rebeka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top