Sztárok

Megszámolták magukat Harvey Weinsten áldozatai

Listát készítettek magukról Harvey Weinstein áldozatai. A kirobbant zaklatási botrányban eddig 93 nő állítja, hogy a producer molesztálta őket, míg több mint egytucatnyian szexuális erőszakkal vádolják a férfit.

Talán már maga Harvey Weinstein sem tudja, hány nőt zaklatott szexuálisan és hányat erőszakolt meg több évtizedes produceri pályafutása alatt. Azon a listán, melyet nemrég készítettek magukról az áldozatok 93-an szerepelnek, és félő, hogy a lista korántsem teljes.

Harvey Weinstein áldozatai közül tizennégyen állítják eddig, hogy a hollywoodi producer nemcsak szexuálisan zaklatta, hanem meg is erőszakolta őket. A listát az egyik áldozat, Asia Argento tette közzé Twitteren.

A közel száz nevet tartalmazó listán a nők többsége névvel és Weinstein zaklatásának leírásával együtt szerepel, de még most is vannak olyanok, akik meg szeretnék őrizni az anonimitásukat.

Nagy-Britanniában jelenleg 7 nő ügyében folyik nyomozás Harvey Weinstein ellen, az Egyesült Államokban a New York-i és a Los Angeles-i rendőrség után New York állam főügyésze is vizsgálatot indított a filmproducert érintő szexuális zaklatási vádak ügyében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top