Sztárok

Áll a bál, Dobó Ági elsírta magát a kamerák előtt

Áll a bál a konyhában, és most nem is fogja magát vissza senki. Pedig úgy tűnt, hogy Lotfi Begi, Dobó Ági és Szabó Simon között nagy az összhang, de nagyobbat nem is tévedhettünk volna.

Talán soha ilyen széthúzás nem alakult még ki a Konyhafőnök VIP középdöntőjében, mint aminek ma lehetnek a szemtanúi a nézők az RTL Klubon. Ezúttal a kékek – vagyis Dobó Ági, Lotfi Begi és Szabó Simon – között üti fel a fejét az egyet nem értés. Begi ugyanis úgy érzi, konyhafőnökként nem tud remekelni, így folyton összetűzésbe keveredik hol Ágival, hol Simonnal. Előbbivel egy komolyabb összepattanása is lesz, és a dolgok a feladat végére se rendeződnek.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP (Lotfi Begi, Szabó Simon, Dobó Ági)

Sőt, a zsűri előtt kezd vitába a hármas. „Én ezt nem viszem ki, az biztos. Vigye ki, aki csinálta” – válaszol Zének arra a kérdésére Simon, miért maradt a pult mögött, míg társai már a zsűri elé helyezték a tányérokat. Simon végül beadja a derekát, ám a kedélyek nem csillapodnak.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP (Dobó Ági, Lotfi Begi, Szabó Simon)

„Ha orbitális hülyeséget kérsz, azt nem tudjuk megcsinálni!” – fakadt ki könnyek között Ági.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP (Dobó Ági, Lotfi Begi)

Hogy végül miként értékelte a zsűri a parázs hangulatban elkészített ételeket, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top