nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Zaklató üzeneteket kap az X-Faktor-os Tóth Bettina

Zaklató üzeneteket kap az X-Faktor-os Tóth Bettina

A tehetségkutatók résztvevői is veszélynek vannak kitéve az interneten. Tóth Bettina, az X-Faktor énekese például kapott már zaklató üzeneteket a közösségi oldalán. Szerencsére jól kezeli az ilyen helyzeteket.
NLCafé
f Ajánlom

Tóth Bettina, az X-Faktor fiatal versenyzője egyedi stílusa miatt igazán megosztó személyiség, de produkcióit sokan szeretik, ezt mutatja az is, hogy még egyszer sem kellett párbajoznia.

„Bár mindig továbbjutottam, sok szavazatot kapok, mégis vannak negatív kommentek. Általában a kommentelők kritikusak, és negatívat írnak, aki pedig kedves, ők inkább üzenetet küldenek” – mondta a Blikknek a 17 éves lány, aki zaklató üzenetet is kapott az interneten. „Elfogadom a negatív kritikát, de nem fordítok arra nagy figyelmet, ha azt mondják, hogy csúnya vagyok, r.banc vagyok, vagy hogy hörgök. Volt egy srác, aki írt a közösségi oldalamon egy levelet, hogy »Szia«. Majd három perccel később jött egy félreérthetetlen, szexuális tartalmú üzenet, hogy »Sz..jál le!«. Letiltottam egyből, nem válaszoltam” – mesélte az X-Faktor énekese.

http://www.nlcafe.hu/tv_sztarok/20170908/mila-ashton-justin-es-kate-egy-pesti-barban-tancoltak-video/

Megosztás Facebookon