Sztárok

Tom Hanks különleges meglepetéssel állt elő könyve bemutatóján

Az Oscar-díjas színész ezúttal egy számára teljesen ismeretlen pár napját aranyozta be azzal, hogy egyszerűen jó fej volt.

Tom Hanks egy szuper ember, mi is többször írtunk már róla, hogy miért annyira szerethető az idén 61 éves színész.

Hanks múlt szombaton a texasi Austinban tette tanúbizonyságát annak, hogy mennyire imádni való. A színész a Texas Book Festival vendégeként népszerűsítette új könyvét, az Uncommon Type: Some Stories című alkotást, a közönség kérdéseire válaszolgatva azonban kicsit elunta magát.

Tom Hanks új könyve texasi bemutatóján (Fotó: Getty Images)

Az Associated Press riportere szerint ugyanis egyszer csak közölte, hogy most rendhagyó módon nem egy kérdésre szeretne válaszolni, hanem ő is feltenne egy kérdést.

Ezután elővett egy darab papírt, és bejelentette, hogy a közönség soraiban ül egy Ryan McFarling nevű férfi, Hanks pedig az ő kérdését szeretné felolvasni, amelyet a szintén a közönségben ülő Nikki Youngnak szeretne feltenni. A kérdés így hangzott:

Nikki, hozzám jössz feleségül?

A színész ezután a színpadra szólította a pár két tagját, ahol a férfi térdre ereszkedett, és egy gyűrűt adott át szíve választottjának, aki könnyekig meghatódva mondott igent.

A sikeres lánykérés után Tom Hanks mindkettejüket alaposan megölelte, és sok boldogságot kívánt közös életükhöz.

Tom Hanks a Texas Book Festivalon, a sikeres lánykérést követően (Fotó: Texas Book Festival)

Hát nem imádni való?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top