Sztárok

Két új Jóban Rosszban-szereplő érkezik: Nyertes Zsuzsa és Bánfalvy Ági

Természeti katasztrófa történik Csillagkúton, ami után minden más lesz, például a sorozat főcíme is.

Jóban Rosszban nézői már jól tudják, hogy Csillagkúton mindig történik valami. November 20-tól dupla részekkel jelentkezik a sorozat, amelyben ezúttal egy váratlan természeti katasztrófa okoz krízishelyzetet a városban, és indítja el izgalmas események láncolatát.

Egy pusztító vihar után még inkább kiéleződnek a klinika tulajdonosváltása kapcsán kialakult ellentétek és feszültségek. A kórházban a rengeteg sérült miatt szükségállapotot hirdetnek, a személyzet pedig minden erejével azon dolgozik, hogy a nehéz időkben helyt álljon. Ebbe a történeti szálba érkezik két új szereplő, a Telekes Jutkát alakító Bánfalvy Ági és a testvérét, Ildikót megformáló Nyertes Zsuzsa.

Jóban Rosszban (forrás: TV2)

Jóban Rosszban (forrás: TV2)

A dupla részek indulásával egy időben a nézők az új világítástechnikának köszönhetően letisztultabb képi világgal találkozhatnak majd. A sorozat egyik emblematikus helyszínén is változás történik, a sok családi, baráti, szerelmi viszály helyszínéül szolgáló Kékmacsek új enteriőrt kap, és két új forgatási helyszínnel is bővül a díszlet, Alex luxuslakásával, valamint Kardos és Steiner Dóra első közös szerelmi fészkével. Az újdonságoknak azonban itt még nincs vége, a jól ismert főcím képkockái is teljesen lecserélődnek. Mindezeket a változásokkal november 20-tól találkozhatnak a Jóban Rosszban nézői – tájékoztat a TV2 közleménye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top