Sztárok

Janicsák Veca: A férjem nem akar így látni

Hát, láttuk már eszméletlenül jó formában Janicsák Vecát, de a hétvégén ennek legfeljebb csak az emléke maradt. És az még csak a hagyján, hogy plusz néhány kilóval többnek látszott!

Szabályosan ijesztő volt, ahogyan Janicsák Veca a színpadra állt most hétvégén. A Sztárban sztár adásai alatt már megszoktuk, hogy nem mindig a legelőnyösebb arcukat mutatják az énekesek, most azonban még a zsűri és Tilla is elcsodálkozott. 

„Még félek is tőled, ne gyere közelebb” – kezdte az énekesnő előadása után Tilla, Liptai Claudia pedig csak kontrázni tudott, hogy egyrészt Depardieu anyját, másrészt XV. Lajost is felfedezni véli benne. Leszögezte: hogy sose akarja Vecát így látni.

Janicsák Veca Jimmyként a Sztárban sztár színpadán

„Hát a férjem sem” – mondta Janicsák Veca, aki nyáron ment hozzá a gyereke apjához. Claudia pedig csak egyetérteni tudott. 

Amúgy a kritikából kijutott Vecának, mert Jimmy fia, Zámbó Krisztián szerint nem sikerült túl jól az előadás, és ezt a Facebook-oldalán is kifejtette. 

Szerencsére azonban az este nem ért itt véget. Janicsák Veca ugyan nem egy szőke bombázóként domborított, de így is tátva maradt a zsűri szája, amikor előadta Missy Elliott dalát. Ehhez is néhány kilónyi pluszt rápakoltak az énekesnőre, de hogy ez mennyire jött be bárkinek is, vagy hogy így tetszene-e a férjének, arról nem esett szó.

Missy Elliottként is alaposan kipárnázták Janicsák Vecát

Itt megnézheted Janicsák Vecát Jimmyként és Missy Elliottként:

Ez, mondjuk, tényleg lenyűgöző volt, ezúttal a hangot is és a mozgást is levette az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top