nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Lemondott az Operettszínház visszaélésekkel vádolt művészeti vezetője

Lemondott az Operettszínház visszaélésekkel vádolt művészeti vezetője

Kerényi Miklós Gábor az Indexhez eljuttatott közleményében azt írja, a szentpétervári bemutatóját követően minden erejével azon lesz, hogy tisztázza magát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kerényi Miklós Gábort az elmúlt napokban több blogbejegyzés és újságcikk vádolta meg visszaélésekkel – írta vasárnap délután az Index. A hírportál az ügyben megkereste az Operettszínház egykori igazgatóját és művészeti vezetőjét, hogyan reagál az őt ért vádakra. Kerényi Miklós Gábor válaszul egy közleményt juttatott el a lapnak, melyben azt írja:

Visszautasítom mindazon állításokat, pletykákat, híreszteléseket, melyek az elmúlt napokban engem értek és imádott társulatom mindennapjait, működését mérgezték és mérgezik. Hogy a nyugodt munkát biztosítsam, döntésem az, hogy a mai nappal munkáltatómtól felmentésemet kértem a Budapesti Operettszínház művészeti vezetői tevékenysége alól, továbbá nyugdíjazásomat kezdeményeztem. Szentpétervári bemutatómat követően minden erőmmel azon leszek, hogy tisztázzam magam.

Ezzel együtt az Operettszínház is nyilatkozatot juttatott el a hírportálhoz, melyben azt írják, ki fogják vizsgálni az összes felmerült ügyet, noha egyelőre nincs tudomásuk egyetlen ilyen ügyről sem.

Megosztás Facebookon