Sztárok

Fésűs Nelly végigzokogta Ázsiát

Fésűs Nelly gyakorlatilag végigsírta Ázsiát, annyira kiborították a körülmények. Az Ázsia Expresszben szerzett élményeiről a Borsnak számolt be a színésznő.

Fésűs Nelly gyakorlatilag végigzokogta Az Ázsia Expressz című műsort, mint mondja, számára az volt a legnehezebb, hogy távol volt a családjától – írja a Bors.

„Anélkül, hogy tudtunk volna róla, egyszer csak elindult a játék azzal, hogy most azonnal le kell adni az összes telefont. Így forgatás előtt rendesen el sem tudtam köszönni a gyerekeimtől. Akkor még csak könnyes lett a szemem, de amikor egy virágpiac mellett mentünk el anyák napján, akkor kiakadtam, nagyon sírtam. Pedig nem vagyok sírós, erősnek tartom a magam, de ebben a játékban kijött rajtam….Olyan életre szóló élmény volt, amit nem tudsz máshol beszerezni. Ilyen adrenalint semmi más nem tud adni. Ha most felhívnának, azonnal csomagolnék. Szerintem más ember lettem ott” – mondta Fésűs Nelly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top