Sztárok

Somló Dani Tamásról: „Apu fentről mosolyog”

Július 19-én volt egy éve, hogy Somló Tamás már nincs köztünk. Zenésztársai és családja már több koncertet is tartottak a tiszteletére, most pedig dupla felvonásban emlékeznek rá.

Somló Tamás ikerfiai a legenda halála után egy évvel nyilatkoztak először édesapjuk halálának feldolgozásáról, arról, hogy milyen az élet nélküle. Tamás tiszteletére több koncertet is szerveztek már, az első a Sziget Fesztiválon volt. Tamás november végén ünnepelné 70. születésnapját.  Gyermekei méltó módon tisztelegnek édesapjuk előtt, így az általuk megszervezett műsorban nagyon színes a fellépői paletta: régi pályatársak, barátok és fiatal zenészek előadásában hallhatjuk Somló Tamás emblematikus szerzeményeit egy 19 tagú bigband közreműködésével.

„Óriási megtiszteltetés hogy olyan neves művészek mondtak igent a megkeresésünkre, mint Presser Gábor, Charlie, Geszti Péter vagy Frenreisz Károly. Emellett velünk lesz a fiatalabb generáció több neves zenésze is, akik azt bizonyítják, hogy Somló Tamás munkássága generációkon átívelő volt. A Nem adom fel, az Álomarcú lány vagy az Annyi mindent nem szerettem még című slágerek szerintünk halhatatlanok, így bízunk benne, hogy Apu fentről mosolyog és együtt ünnepel majd velünk 26-án és 27-én is” – mondta Somló Dani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top