Sztárok

Botrányosra sikerült Hajós András fellépése a jótékonysági esten

Saját életének pillanataival szórakoztatta a közönséget Hajós András egy jótékonysági rendezvényen, de túl sikamlóssá váltak a sztorik.

Hajós András a Társaság A Szabadságjogokért rendezvényén lépett fel. A társaság a karácsonykor kórházban gyógyuló gyerekek számára szervezett gyűjtést, a tévést pedig egy rendhagyó stand up-előadásra kérték fel. Hajós azonban túlságosan elengedte magát, és az erősen 18+-os előadást nem fejezhette be.

A Bors beszámolója szerint a zenész elsősorban korai szexuális élményeiről beszélt, szóba hozta Bíró Icáért való rajongását, sőt azt is kifejtette volna, hogyan „nem lett homoszexuális”. Ez a sztori kezdődött úgy, hogy András, egy barátja és egy lány hármas szexhez készülődtek, ám ennél a pontnál a TASZ ügyvezetője az első sorból letessékelte a színpadról a showmant.

A társaság közleménye szerint Hajós András régi, megbecsült támogatójuk, és az incidens után még a helyszínen meg tudták beszélni a „nézeteltérésüket”, ezért a továbbiakban nem kívánják kommentálni az esetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top