Sztárok

Földes Eszter 9 évesen tudta meg, hogy örökbe fogadták

Eddig kevesen tudták, hogy Földes Tamás annak idején örökbe fogadta Esztert, aki csak 9 évesen tudta meg, hogy a színész nem a vér szerinti édesapja.

Földes Tamás egykeként nőtt fel, így mindig vágyott egy nagyobb családra. 22 évesen szeretett bele Tucsek Edit táncművészbe, akinek akkor már volt egy féléves lánya, Eszter, akit ő a kezdetektől fogva sajátjaként nevelt. „Úgy szeretem őt, mintha a sajátom lenne, ha ránézek, gyakran magamat látom benne, sok mindenben hasonlítunk is” –mondta Tamás, vagy ahogy színházi berkekben szólítják: Dzsoni, a BEST magazinnak. 

A házaspárnak később két közös fia is született, így hármasban nőttek fel, ráadásul a legapásabb közülük mindig is Eszter volt. „Két dolgot  mindig is tudtam, hogy előbb-utóbb el kell neki mondanom: nem én vagyok a vér szerinti apja, na meg, hogy óvakodjon a színház világától. Ez utóbbi nem jött össze” – folytatta a színész, majd Földes Eszter vette át a szót. 

„Én mindig is őt tekintettem az igazi édesapámnak. Kilencéves korom körül mondták el, mi a helyzet. Elvittek egy pszichológushoz, arra voltak kíváncsiak, elég érett vagyok-e a hírhez, meg tudok-e birkózni vele, elég erős-e apuhoz a kötődésem. Amikor elmondták, csak annyit válaszoltam: jó” – emlékezett vissza a színésznő, aki elárulta, hogy bár ismeri az igazi édesapját, csak ritkán beszélnek. „Felhívtam, találkoztunk, és számomra is meglepő módon, kellemesen elbeszélgettünk. Azóta ez néhányszor megismétlődött, de nem kerültünk túl közel egymáshoz.”

Folytatás a ma megjelent BEST magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top