Sztárok

Müller Attila fura, romantikus sztorija meglepő

Két és fél év után tavaly házasodott össze Müller Attila és Larion Zoé, és most az is kiderült, hova jutott a házasságuk ennyi idő után.

Nem egy szokványos pár Müller Attila és Larion Zoé, ezt az esküvőn is láttuk már. Most pedig a Vigyázat, gyerekkel vagyok! felvételén kiderült, hogy Müller Attila másfél éve tartó házasság után is szokatlanul romatikus.

Müller Attila és Larion Zoé (Fotó: Facebook/Müller Attila)

És amikor azt mondjuk, szokatlanul, akkor erre gondolunk, ami a műsor egyik kérdése kapcsán bukott ki a színészből.

Csókolgatom Zoé képét? Fotóra gondolnak vagy az arcára? Egyébként a tárcámban hordok róla egy nagyon szép képet, azt mindig meg szoktam puszilni, amikor kinyitom. Furcsán is szoktak rám nézni a benzinkúton, hogy így csókolgatom a tárcámat.

Ördög Nóri azt gondolta, hogy a történet biztosan csak valami vicc, mert el sem tudja képzelni, ahogyan Müller Attila áll egy pénztárnál és amint kinyitja a pénztárcáját, puszilgatni kezdi. Pedig a színész szerint neki ez jó érzés, mert hiszen a szíve választottjáról beszél. 

Ez egy romantikus dolog, végülis. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top