Sztárok

Jennifer Lawrence megajándékozta Kárász Róbertet

Kárász Róbert alapítványában sok hazai híresség részt vett már, most azonban világsztárok is besegítettek. Legutóbb például Jennifer Lawrence is, aki a műsorvezető szerint nagyon készséges volt.

Kárász Róbert évek óta vezeti a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt, amely egy kampány és munkahelyteremtési program a fogyatékossággal élők foglalkoztatásáért. Az alapítványnak számos híresség ajánlott már fel egy általa dedikált plüssmacit, most már világsztárok is részt vesznek a kezdeményezésben. ,,Jennifer Lawrence-szel egy időben forgatott Budapesten Jamie Foxx, nem sokkal később pedig Ashton Kutcher, ők mind dedikáltak egy-egy mackót” – mesélte Kárász Róbert Hajdú Péternek az Esti Frizbiben, amit vasárnap este, az ATV-n láthatnak a nézők. 

„Jennifer Lawrence még egy fényképet is dedikált, Ashton Kutcher pedig megengedte, hogy megörökítsük azt a pillanatot, amikor aláírja a mackót, tehát róla még fénykép is készült” – folytatta Kárász Róbert, aki azt is elárulta, hogy Charlie a felesége mackóját ajánlotta fel, ami 44 éven át mellette volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top